Bekijk onderaan deze blog een korte clip van onze ‘Boost je veerkracht’ teambuilding en ontdek hoe wij jouw team kunnen versterken en motiveren. Onze teambuilding is niet alleen leuk en interactief, maar biedt ook praktische tools om de veerkracht en mentale weerbaarheid van jouw team te verbeteren. Ervaar zelf de impact van deze teambuilding en boek nu bij Impact Academy. Voor deze teambuilding werken we samen met TWEG.

Imperial, een voedingsbedrijf, heeft onze veerkracht booster geboekt omdat veerkracht en flexibiliteit essentieel zijn voor hun afdelingen en medewerkers en als rode draad doorheen hun organisatie lopen. 

Het bedrijf organiseerde onlangs een teambuilding rond veerkracht vanwege de voortdurende veranderingen en uitdagingen in de vleesindustrie, zoals duurzaamheid, gezonde voeding en de groeiende vraag naar meer plantaardige initiatieven.

Marie Claeys, Shopper & Trade Marketeer, benadrukt dat veerkracht cruciaal is voor het bedrijf om flexibel om te gaan met de kansen en uitdagingen die zich voordoen.

“Wij organiseerden de ‘veerkracht booster’ teambuilding, waarbij deelnemers hun eerst op een speelse manier hun stress balans in de schaal wierpen en vervolgens samen veerkrachtuitdagingen aangingen.

Deze workshop past perfect binnen het welzijnsinitiatief van het bedrijf, dat erop gericht is om het welzijn op het werk te verbeteren en de werknemers met plezier te laten werken.”

Volgens Marie werd de teambuilding zeer gewaardeerd door de deelnemers en hoopt ze dat dit geen eenmalig initiatief was, omdat een gezonde dosis veerkracht een belangrijke vaardigheid is in een continu veranderende markt en werkomgeving.

Ben je op zoek naar een speelse en interactieve manier om uitdagingen rond bepaalde thema’s aan te gaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste formule die past bij jullie specifieke vraag en behoeften.

 

 

 

Share This