Boost je team communicatie en samenwerking met onze communicatie, veerkracht en teambuilding boosters

  Plan een kennismaking in

  WAT IS TEAMBUILDING PLUS? 

  Onze teambuilding formules gaan verder dan simpelweg FUN; het smeedt echte teambanden en biedt de mogelijkheid om effectiever te communiceren en veerkrachtiger samen te werken.

  Face Discovery Workshop, kijk met een andere bril naar jezelf en het team.

  Maak kennis met onze interactieve workshop die op een interactieve manier inzicht en begrip biedt. Volgens innovatieve wetenschap uit 2021 kunnen gedrags- en communicatiestijlen in kaart gebracht worden door te letten op hoog repetitieve bewegingen op het gezicht. Hierdoor krijgen we zonder vragenlijsten in te vullen meer inzicht in onszelf, de ander en de teamdynamiek. Na deze interactieve workshop kijk je nooit meer op dezelfde manier naar elkaar. Ideaal om elkaar op beter en op een andere manier te leren kennen. Klanten beschrijven deze workshop als een eye-opener.

  Interactieve Body Language Team workshop

  Spreken is zilver, lichaamstaal is goud! Tijdens deze populaire interactieve lichaamstaal workshop leer je op een speelse en dynamische manier in teamverband observeren, lichaamstaal in kaart brengen en optimaliseren. 

  Tijdens de workshop kijken we door een andere bril naar lichaamstaal en elkaar. We beginnen met een korte introductie en vervolgens vliegen we erin met oefeningen in kleine groepjes, waarbij de deelnemers niet alleen leren over non-verbale impact, positieve en negatieve lichaamstaal, maar ook hoe ze zelf signalen kunnen uitzenden om het gesprek positief te beïnvloeden.

  Wedden dat je na deze workshop nooit meer op dezelfde manier naar jouw collega’s of klanten kijkt?

  Veerkracht Boost Workshop

  Tijdens deze impactvolle teambuilding stappen jullie als team uit de dagelijkse sleur. Het doel is om als team de veerkracht-stress schaal in balans te brengen.

  Tijdens de opdrachten die verbonden zijn aan 5 veerkracht boosters, bouwen jullie samen aan veerkracht. Zal jullie team veerkrachtig meebuigen of kraken jullie onder druk? Ga samen de uitdaging aan en ontdek hoe jullie gezamenlijk veerkracht kunnen opbouwen.

  Door hun kennis, talent, ervaring en competenties te bundelen, hebben ImpactAcademy.be en TWEG.be een unieke teambuilding gecreëerd om jouw team te versterken. 

  Team Dynamics Workshop

  Deze teambuilding is gericht op het versterken van het team door middel van diverse opdrachten die de teamdynamiek, besluitvorming en communicatie verbeteren.

  Tijdens de opdrachten, worden de prestaties van het team geëvalueerd en worden interessante inzichten verkregen. Er wordt ook gekeken naar hoe de waargenomen ‘circustoestanden’ van het team tijdens de opdrachten kunnen worden vermeden en efficiënter toegepast op de werkvloer. Concrete afspraken worden gemaakt om de werking van het team te verbeteren.

  Als jouw team op zoek is naar meer dan alleen een ‘fun’ teambuilding en de uitdaging niet uit de weg gaat om de werking naar een hoger niveau te tillen, dan is deze teambuilding iets voor jullie!

  Bamboe Team Workshop

  Deze teamactiviteit zorgt ervoor dat het team gezamenlijk aan een reuze constructie bouwt en de teamconnectie versterkt. Door goed samen te werken en snel te denken, knutselt het team de meest uitdagende figuren in elkaar.

  In de voorbespreking kiezen we samen een constructie die symbool staat voor het bedrijf of team. Tijdens de activiteit werken jullie in kleinere teams met bamboestokken, elastieken en eventueel banners aan de gewenste constructie. Denk hierbij aan een symbolische brug, triomfboog, piramide, en meer.

   De activiteit begint met een energizer en een korte introductie van de bamboe metafoor. Na een brainstorm gaan jullie aan de slag om de gewenste constructie te bouwen, die uiteindelijk kan worden afgewerkt met jullie bedrijfsbanners of een vlag. 

  Hoe hoog kan het team geraken?

  Teambouw workshop

  Deze activiteit is een leuke en creatieve manier om teamleden beter te leren kennen en tegelijkertijd te werken aan een sterker team.

  Door middel van krachtige vragen en metaforen verkennen we verschillende invalshoeken, zoals elkaar beter leren kennen, zich goed voelen in het team, veerkracht ontwikkelen, je pitch of verhaal verbeteren en de sterke punten van teamleden benadrukken.

  Tijdens deze activiteit leer je experimenteren met een andere manier van denken en creëren, waardoor je nieuwe inzichten opdoet en een sterker team opbouwt.

  Getuigenis

  Wij organiseerden de ‘veerkracht booster’ teambuilding, waarbij deelnemers hun eerst op een speelse manier hun stress balans in de schaal wierpen en vervolgens samen veerkrachtuitdagingen aangingen. Deze workshop past perfect binnen het welzijnsinitiatief van het bedrijf, dat erop gericht is om het welzijn op het werk te verbeteren en de werknemers met plezier te laten werken.

  Marie Claeys

  Imperial

  Deze BEDRIJVEN gingen u voor:

  INTERESSE IN DEZE FORMULES?

  WIJ DENKEN GRAAG MEE EN KOPPELEN UW VRAAG AAN DE JUISTE FORMULE.
  NEEM CONTACT OP
  Share This