Lichaamstaal opleidingen:

Open of incompany opleidingen

Jezelf en de ander beter begrijpen

Communicatie aanpassen aan wat je ziet. 

  Plan een kennismaking in

  ONZE OPEN LICHAAMSTAAL OPLEIDINGEN:

  Opleidingen lichaamstaal

  Observeer, begrijp en pas je communicatie aan.  Sta in je communicatie kracht. 
   

  Ontdek de kracht van lichaamstaal met onze trainingen, geschikt voor professionals, particulieren en ondernemers die individueel willen groeien. Leer non-verbale signalen herkennen en begrijpen, essentieel voor effectieve communicatie in elke sector.

  Veel mensen zijn zich nauwelijks bewust van hun lichaamstaal, terwijl dit een cruciaal aspect is van effectieve communicatie. Onze interactieve en wetenschappelijk onderbouwde trainingen maken begrippen als positieve lichaamstaal en vertrouwen winnen concreet en bereikbaar. Ontwikkel jouw lichaamstaal als een krachtig instrument om je doelen te bereiken.

  Welke training past bij jou? Je neemt het best contact op om je vraag voor te leggen.  Je kan kiezen uit onze Lichaamstaal doorgronden, gezichten doorgronden of het jaartraject voor een diepgaande transformatie. Dan hoef je niet te kiezen. Om te leren observeren is onze online training ideaal.  Wil je echt je communicatie patronen blootleggen, kom dan naar de masterclass. Sta in je communicatie kracht en boek onze opleidingen. 

  Getuigenis

  Ik heb de cursussen ‘Lichaamstaal doorgronden’ gevolgd bij mevr. Dana Ketels. Beide cursussen zijn een absolute aanrader, dit o.w.v. de inhoud maar ook door de aanpak van de lesgeefster. Zij hanteert verschillende werkvormen en weet die ad hoc aan te passen aan wat het publiek nodig heeft. Theoretische toelichtingen, rijk geïllustreerd met foto- en beeldmateriaal, worden afgewisseld met spelvorm en groepsoefeningen. Zij neemt in de master de groep zelfs letterlijk mee de straat op om de aangeleerde vaardigheden af te toetsen in de praktijk. Hierdoor “vliegt de tijd” en blijven de cursisten steeds geboeid. Als directeur van een middelbare school kan ik de door haar gebruikte pedagogische methodes enkel aanprijzen.

  Joris V

  Pedagogisch directeur

  INTERESSE IN ONZE OPLEIDINGEN?

  PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN. OF LIEVER INCOMPANY?
  NEEM CONTACT OP
  Share This