Open of incompany opleidingen:

Naast skills verwerven is het belangrijkste bijproduct van elke opleiding zelfkennis.

  Plan een kennismaking in

  EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN:

  Gezichten doorgronden en doelgericht communiceren.

   

  Lees subtiele non-verbale gezichtsbewegingen en leer doelgerichter communiceren. Kijk zelf in de non-verbale spiegel en voorspel gedragstendensen. Leer anticiperen en reageren op wat je ziet.

  Leer misleiding herkennen en op een professionele manier bevragen.

  Tijdens deze tweedaagse gaat verder dan de klassieke mythes over leugendetectie.  We voegen actuele kennis over non-verbale communicatie samen met de ervaring van onze expert politieverhoor coach Philippe. We hebben het over de competenties die nodig zijn om misleiding te herkennen en mensen op professionele manier te bevragen. We maken kennis met de juiste strategieën om iemand te confronteren.

  Lichaamstaal doorgronden

  Leer observeren, versterk je waarneming en kijk verder dan het oordeel en verbale communicatie. Als het goed en snel inschatten van anderen voor jou belangrijk is, dan is deze tweedaagse opleiding een investering die het meer dan waard is. Of je nu op zoek bent naar manieren om je impact te vergroten, meer kracht en vertrouwen wilt uitstralen, of het vermogen wilt ontwikkelen om te zien wat er echt speelt achter de woorden, onze opleiding biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt. We gaan verder dan de achterhaalde non-verbale mythes en kijken ook naar de oorsprong van het gedrag. Je leert hoe je non-verbale signalen kunt ontcijferen, begrijpen en effectief kunt toepassen in verschillende situaties.

  Zelfleiderschap, krijg zicht op je non-verbale impact.

  Ontdek hoe je je gespreksvoeringsvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen en je non-verbale communicatie kunt versterken. Bij deze opleiding ligt de nadruk niet op het lezen van anderen, maar vooral op het begrijpen van je eigen non-verbale impact, gedragspatronen en onbewuste interactiebehoeften. Je zal die kennis wel kunnen gebruiken om na de training ook anderen beter te schatten.
  Bij deze training gaan we verder dan alleen het aanbieden van kennis en technieken. We zullen intensief met elkaar aan de slag gaan door middel van oefeningen en eigen cases. Op die manier kun je het geleerde direct integreren in je dagelijks leven.
  Het kan een beetje spannend zijn want je krijgt zicht op hoe de anderen jou ervaren en een stevige blik in jouw eigen onbewuste communicatiespiegel.  Bereid je voor op een spannende reis naar zelfleiderschap en effectieve gespreksvoering!

  Opleiding effectieve communicatie

   

  Deze opleiding bestaat uit zes bouwblokken en mengt zelfinzicht in je communicatie valkuilen en kwaliteiten, groeimindset en constructieve communicatie technieken. Ze gaat verder dan het feedback geven en ontvangen.

  Getuigenis

  Ik heb de cursussen ‘Lichaamstaal doorgronden’ gevolgd bij mevr. Dana Ketels. Beide cursussen zijn een absolute aanrader, dit o.w.v. de inhoud maar ook door de aanpak van de lesgeefster. Zij hanteert verschillende werkvormen en weet die ad hoc aan te passen aan wat het publiek nodig heeft. Theoretische toelichtingen, rijk geïllustreerd met foto- en beeldmateriaal, worden afgewisseld met spelvorm en groepsoefeningen. Zij neemt in de master de groep zelfs letterlijk mee de straat op om de aangeleerde vaardigheden af te toetsen in de praktijk. Hierdoor “vliegt de tijd” en blijven de cursisten steeds geboeid. Als directeur van een middelbare school kan ik de door haar gebruikte pedagogische methodes enkel aanprijzen.

  Joris V

  Pedagogisch directeur

  INTERESSE IN ONZE OPLEIDINGEN?

  PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN. OF LIEVER INCOMPANY?
  NEEM CONTACT OP
  Share This