Body language mentoring

 

 • Weet hoe je over komt.
 • Kijk in de non-verbale communicatie spiegel
 • Leer van een non-verbale gedragsanalist.
 • 1 op 1 begeleiding op maat.
 • Werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Word een meester in effectieve communicatie.
  Plan een kennismaking in

  BODY LANGUAGE MENTORING

  1 op 1 begeleiding

  Welkom bij Body Language Mentoring, waar je persoonlijke groei begint met de kracht van non-verbale communicatie. Onze 1-op-1 mentoring wordt geleid door een ervaren lichaamstaalexpert, spreker en coach. Gedurende minimaal drie maanden begeleiden we je om de nuances van lichaamstaal te begrijpen en toe te passen. Ontdek de impact van jouw non-verbale signalen, verbeter je zelfinzicht en krijg praktische tools voor authentieke communicatie. Transformeer je persoonlijke en professionele leven met Body Language Mentoring.

  Het traject omvat:

  • 1 online intake
  • 1 assessment of non-verbale analyse met terugkoppelingsgesprek
  • 6 intervisie sessies
  • Huiswerk, hulpbronnen en reflectie.

  Sessies duren doorgaans tussen 1 uur à 1,5 uur maar kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Open en eerlijke communicatie gedurende het hele traject

  HOE GAAN WE TE WERK

  INTAKE

  We voeren een open en eerlijk gesprek over jouw doelen, uitdagingen, en wat je hoopt te bereiken via coaching.

  JOUW PLAN OP MAAT

  We passen onze coachingsprogramma’s aan jouw unieke behoeften en doelen.

  START TRAJECT

  Deze sessies kunnen fysiek plaatsvinden, of online, afhankelijk van jouw voorkeuren en logistiek. 

  VAAK GESTELDE VRAGEN

  HOE VERSCHILLEND ZIJN DE TRAJECTEN?

  Dit traject wordt op maat samengesteld. We starten altijd met de doelen en zelfinzicht. We streven met programma’s er niet alleen naar om te verbeteren wat er aan de buitenkant gebeurt, maar proberen we te begrijpen wat er aan de binnenkant gebeurt en het gedrag bij de wortels aan te pakken.  Dit traject en een combi van opleiding op maat en coaching.

  KOM JE OOK TER PLAATSE?

  De tarieven voor incompany coaching verschillen met fysieke of online coaching op mijn kantoor.  Bij incompany coaching worden transporttijd en verplaatsingskosten bijgerekend.

  WAAR BEN JE GELEGEN?

  Ik maak meestal gebruikt van een coachingsruimte in Brugge of bij mij thuis in Bredene of we starten een hybride of online traject. 

  WAT IS DE INVESTERING?

  De investering voor het traject is 950, excl. btw per maand met een minimum van 3 maanden.  Het is hybride traject. Prijzen zijn exclusief BTW.  Incompany gelden andere tarieven.

  Voor groei op vlak van persoonlijk leiderschap en communicatie.

  We kennen het allemaal, aan de ene kant bruis je van de energie, sta je te popelen om jezelf opnieuw uit te vinden. Aan de andere kant vind je de moed niet om na een drukke dag nog aan zelfstudie te beginnen of trap je steeds in dezelfde valkuilen. Toch wil je graag groeien.

  Dat is exact waarvoor ik de Impact trajecten heb ontworpen. Ik heb ze speciaal voor jou ontworpen zodat ik jou individueel kan begeleiden naar het niveau waar jij wil groeien. 

  Er zijn drie verschillende pakketten. Elk op hun eigen manier zorgen ze voor een haalbaar kader waarin ook JIJ die innerlijke groei waar kunt maken

  KLAAR OM NEXT LEVEL TE GAAN?

  PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN
  Plan GESPREKTEST GRATIS JE COMMUNATIE IQ
  Share This