Wij helpen mens en organisatie groeien dankzij persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat wanneer men verder dan het oordeel kijkt, verantwoordelijkheid neemt en open staat voor zelfinzicht, communicatie transparanter wordt.

 

LEES HET INTERVIEWBOEK DANA ALS SPREKER

DANA KETELS IS DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER IMPACT ACADEMY

Wie is Dana Ketels

Dana Ketels is een deskundige in communicatie met specialisatie in non-verbaal gedrag met jarenlange leidinggevende ervaring. Dana wordt gewaardeerd voor haar ondernemerschap, creativiteit en pragmatische aanpak. 

Ze deelt haar inzichten, laat je objectiever kijken naar gedrag van de ander en jezelf. Tenslotte coacht ze jou op weg naar meer wendbaarheid, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap. 

Haar expertise komt voort uit jarenlange ervaring:

  • met verbale communicatie
  • met non-verbaal gedrag
  • met ondernemen en leidinggeven
  • met coaching, spreken, motiveren en trainen

DE WERELD HEEFT EEN COMMUNICATIE UPGRADE NODIG.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat inzicht in non-verbale communicatie cruciaal is voor resultaatgerichte bedrijven. Het biedt praktische handvatten om voorbij oppervlakkige oordelen te kijken, waardoor zowel zelfinzicht als begrip voor anderen wordt vergroot. Onze focus ligt op het bevorderen van transparantie, het faciliteren van effectieve gesprekken en het bevorderen van verantwoordelijkheid en groei. Door de subtiele signalen te begrijpen die niet in woorden worden uitgedrukt, streven we naar een wereld waar duurzame samenwerkingen gedijen. Ons doel is minder tegenstellingen, meer persoonlijk leiderschap en een omgeving waarin mensen effectief omgaan met polarisatie in zowel organisaties als de maatschappij.

Kijk verder dan het oordeel voor beter begrip van jezelf en de ander. 

Doorbreek stilte, weerstand en verbale barrières.

Onze waarden

In ons bedrijf zijn resultaatgerichtheid en impact maken de sleutelwoorden, waarbij elke actie telt en bijdraagt aan een duurzame positieve verandering. We geloven in gelijkheid, begrip, en verantwoordelijkheid. We moedigen open communicatie aan, waarbij we luisteren zonder vooroordelen en streven naar een sfeer van wederzijds begrip. Creativiteit vormt de brandstof voor innovatie en groei; onze creatieve aanpak zorgt voor tastbare resultaten. Deze waarden vormen niet alleen de bouwstenen van ons bedrijf, maar zijn ook het fundament van onze positieve invloed in het werkveld en de wereld.  

Impact, begrip, verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid,

creativiteit en gelijkheid.

Ervaring observeren

jaar als ondernemer

als leidinggevende

als non-verbaal gedragsanalist

Als spreker

Trainer & Coach

 Onze droom

We dromen van een wereld waar we gehoord en gezien mogen worden voor wie we zijn.  We elkaar beter begrijpen en moedige gesprekken durven voeren. We praten met elkaar en niet over elkaar. We authentiek mogen zijn en verder gaan dan ons eigen ego en oordeel.  Communiceren niet voor stress en verwarring hoeft te zorgen. 

 Waar het koffiehoekje of de bedrijfskantine de plek is voor echte gesprekken.   Waar de communicatie ervoor zorgt dat mensen aan boord blijven. Waar de open communicatie cultuur bijdraagt aan de veerkracht en de productiviteit van het individu. 
Waar mensen stappen zetten op weg naar meer persoonlijk leiderschap.   

Een maatschappij waar we elkaar en onszelf beter beter begrijpen, veerkrachtig met uitdagingen omgaan en verder durven gaan dan ons eigen ego.

Afgelopen dinsdag gaf ik aan dat ik bij een klant met geloken ogen/lach had trachten te anticiperen op het gedrag. Onderstaande kreeg ik gisteren van haar terug. “Wat een schat aan informatie en tips. Ik wil je nog eens bedanken voor je tijd en warme aanpak. Ga hier zeker niet langer alleen op broeden, maar de verdere stappen nu ook nemen.” Normaliter is dit het type klant waarvan ik achteraf helemaal niet weet hoe en of de boodschap is geland. Deze keer kreeg ik ‘warme aanpak’ terug en lijkt ze me met de belangrijkste tip aan de slag te gaan, volgens mij een teken van herkenning in gedrag. Hartelijk dank voor de training & de inzichten, het helpt mij om mijn klanten beter te begrijpen en hen zo dichter bij hun doel te brengen.

Kristin Debruyne

Bedrijfsadiviseur, VLAIO

Nieuwsgierig? Samenwerken?

Benieuwd NAAR ONZE AANPAK?
NEEM CONTACT OP
Share This