Coaching met impact

 

 • Non-verbale gedragscoaching
 • Loopbaancoaching
 • Persoon leiderschapscoaching
 • veerkracht coaching
  Plan een kennismaking in

  COACHING PAKKETTEN iNForMATIE

  Non-verbale gedragscoaching

   Non-verbale communicatie is cruciaal voor effectieve menselijke interactie en communicatie. Dit omvat het leren begrijpen van de lichaamstaal van anderen en bewust zijn en optimaliseren van eigen lichaamstaal.

  Ons coachingsprogramma zal je leren hoe je de kracht van non-verbale signalen kunt benutten om effectiever te communiceren, betrouwbaar over te komen, meer invloed te hebben, sterkere verbindingen te leggen en verschillende interpersoonlijke situaties met vertrouwen en authenticiteit te doorstaan.

  Leiderschapscoaching

  Ben je klaar om aan een reis van zelfontdekking, groei en empowerment te beginnen? Wij zijn toegewijd aan het helpen van jou bij het stellen en bereiken van betekenisvolle doelen, het overwinnen van obstakels, en het cultiveren van de mindset en vaardigheden die nodig zijn voor succes in alle aspecten van je leven. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, relaties wilt verbeteren, of helderheid wilt vinden in het doel van je leven, onze gepersonaliseerde coaching zal je voorzien van de begeleiding en tools die je nodig hebt om te gedijen.

  Veerkrachtcoaching

  Ben je klaar om op een reis van veerkracht en persoonlijke groei te gaan? We zijn toegewijd om je te helpen veerkrachtiger te worden, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen in het leven. Onze coaching is gericht op het ontwikkelen van veerkrachtige vaardigheden, het versterken van je mentale weerbaarheid, en het helpen bij het vinden van innerlijke kracht om situaties te overwinnen. Of je nu stress wilt verminderen, emotionele stabiliteit wilt bereiken, of veerkrachtiger wilt worden in het gezicht van verandering, onze persoonlijke coaching biedt je de begeleiding en tools die je nodig hebt om te floreren.

  De trajecten omvatten:

  • 1 online intake
  • 1 assessment of non-verbale analyse met terugkoppelingsgesprek
  • 5 coachingsessies (in persoon of online, afhankelijk van jouw voorkeur)
  • 1 evaluatie gesprek
  • Huiswerk, hulpbronnen en reflectie.

  Sessies duren doorgaans tussen 1 uur à 1,5 uur maar kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Open en eerlijke communicatie gedurende het hele traject

  HOE GAAN WE TE WERK

  INTAKE

  We voeren een open en eerlijk gesprek over jouw doelen, uitdagingen, en wat je hoopt te bereiken via coaching.

  JOUW PLAN OP MAAT

  We passen onze coachingsprogramma’s aan jouw unieke behoeften en doelen.

  START COACHING

  Deze sessies kunnen fysiek plaatsvinden, of online, afhankelijk van jouw voorkeuren en logistiek. 

  VAAK GESTELDE VRAGEN

  HOE VERSCHILLEND ZIJN DE TRAJECTEN?

  Onze programma’s worden op maat samengesteld aan de hand van jouw beginvraag. Toch starten we altijd met de doelen en zelfinzicht. We streven met programma’s er niet alleen naar om te verbeteren wat er aan de buitenkant gebeurt, maar proberen we te begrijpen wat er aan de binnenkant gebeurt en het gedrag bij de wortels aan te pakken. Met andere woorden, het verbeteren van zelfbewustzijn is fundamenteel voor het succes van positieve gedragsverandering en staat centraal in onze coachingsprogramma’s.

  KOM JE OOK TER PLAATSE?

  De tarieven voor incompany coaching verschillen met fysieke of online coaching op mijn kantoor.  Bij incompany coaching worden transporttijd en verplaatsingskosten bijgerekend.

  WAAR BEN JE GELEGEN?

  Ik maak meestal gebruikt van een coachingsruimte in Brugge of bij mij thuis in Bredene of we starten een hybride of online traject. 

  WAT IS DE INVESTERING?

  De investering voor het traject met 8 contactmomenten en 1 assessment/analyse  situeert zicht tussen de 2250 euro en 2600 euro afhankelijk of het online of fysiek doorgaat. Prijzen zijn exclusief BTW.  Incompany gelden andere tarieven.

  Voor groei op vlak van persoonlijk leiderschap en communicatie.

  We kennen het allemaal, aan de ene kant bruis je van de energie, sta je te popelen om jezelf opnieuw uit te vinden. Aan de andere kant vind je de moed niet om na een drukke dag nog aan zelfstudie te beginnen of trap je steeds in dezelfde valkuilen. Toch wil je graag groeien.

  Dat is exact waarvoor ik de Impact trajecten heb ontworpen. Ik heb ze speciaal voor jou ontworpen zodat ik jou individueel kan begeleiden naar het niveau waar jij wil groeien. 

  Er zijn drie verschillende pakketten. Elk op hun eigen manier zorgen ze voor een haalbaar kader waarin ook JIJ die innerlijke groei waar kunt maken

  KLAAR OM NEXT LEVEL TE GAAN?

  PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN
  Plan GESPREKTEST GRATIS JE COMMUNATIE IQ
  Share This