Over non-verbale communicatie kan ik uren spreken.

Spreken is zilver, lichaamstaal is goud. Non-verbale communicatie is de sleutel tot begrip, verbinding en succes. Met mijn kennis en expertise in non-verbale communicatie help ik jou om de subtiele signalen te herkennen en te benutten. Ontdek de kracht van lichaamstaal en til jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau.

Boek Dana

WIE IS DANA KETELS

Dana, communicatiedeskundige en expert in non-verbaal gedrag, benut haar unieke kennis van gedrag, non-verbale communicatie en stressmanagement om de drijfveren van mensen te ontrafelen. Ze ondersteunt individuen en organisaties in impactvolle communicatie, gericht op persoonlijk leiderschap en concrete resultaten. Eerder was ze hoofd training bij het Centrum voor Lichaamstaal, en momenteel is ze als licentiehouder betrokken bij de INSA-Foundation, een onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek naar microbewegingen in het gezicht en de publicatie van inzichten over non-verbale impact.

Dana wordt door de media geraadpleegd voor analyses, een erkenning van haar expertise. Recentelijk heeft ze zich nog laten trainen door het Joe Navarro Institute, FBI Ret., en integreert ze deze kennis in haar Impact Academy. Als spreker weerlegt ze lichaamstaal mythes met interactieve presentaties, waarin ze haar publiek stimuleert tot diepgaande zelfreflectie over hun non-verbale invloed en nieuwe inzichten verschaft.

Haar lezingen en seminars zijn zowel boeiend als deskundig, waardoor je waardevolle inzichten verkrijgt in de toepassing en het gebruik van non-verbale communicatie, evenals begrip van essentiële kwaliteiten voor effectief leiderschap. Deze direct toepasbare vaardigheden verbeteren interpersoonlijke communicatie, vergroten zelfvertrouwen en invloed, bevorderen vertrouwen en dragen bij aan meer tevreden en productieve teams.

Dana heeft een indrukwekkende lijst van cliënten, waaronder CEO’s, ondernemers, financiële instellingen, Consultancy bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en advocatenkantoren.

 

“Empowering people” met kennis en interactie.

Ik geloof dat de kracht van non-verbale communicatie kan bijdragen aan persoonlijk leiderschap en impactvolle communicatie.

VAAK GEBOEKTE ONDERWERPEN:

LICHAAMSTAAL VAN KRACHTIGE LEIDERS

STRAAL KRACHT EN VERTROUWEN UIT.

Lichaamstaal kan je impact als leider versterken of verzwakken. Hoe kun je nu zorgen dat je als leider geloofwaardig en krachtig kan communiceren?

Tijdens deze keynote bekijken we waar we invloed op hebben, op welke assen mensen leiders inschatten en welk lichaamstaal zorgt dat we zowel kracht als vertrouwen uitstralen.

We verkennen ook nog de dunne lijn tussen zelfverzekerd en arrogantie en bekijken de 3 top kwaliteiten en valkuilen van vrouwelijke en mannelijke leiders. Wedden dat je na deze keynote een stevig blik in de non-verbale spiegel zal nemen?

DE EERSTE INDRuK ONTRAFELD

KIJK VERDER DAN DE NON-VERBALE MYTHES.

Hoe zit het nu met uw non-verbale invloed op anderen? Waarom kan je maar beter authentiek blijven? Non-verbale signalen hebben impact op het gedrag van anderen. Hoe neutraal een mens ook probeert te kijken, het is heel erg moeilijk om niets van jezelf te laten zien tijdens interactie met andere mensen. Vooral als je nerveus bent of praat, toon je automatisch oncomfortabele non-verbale signalen en onbewuste gezichtsuitdrukkingen. Het aanspannen van de onderste oogleden bijvoorbeeld duidt op het analyseren van informatie, wat vaak spanning oproept als andere mensen ernaar kijken. 

Hoe sterk kun je dan je eerste indruk bewust positief beïnvloeden en wat is jouw onbewuste non-verbale invloed?

We staan erbij stil tijdens deze keynote en geven praktische handvaten mee.

GEZICHTEN DOORGRONDEN EN DOELGERICHT COMMUNICEREN.

KRIJG MEER ZELFINZICHT EN REGIE TIJDENS JE GESPREKKEN.

Lichaamstaal kan je impact als leider versterken of verzwakken. Hoe kun je nu zorgen dat je als leider geloofwaardig en krachtig kan communiceren?

Tijdens deze keynote bekijken we waar we invloed op hebben, op welke assen mensen leiders inschatten en welk lichaamstaal zorgt dat we zowel kracht als vertrouwen uitstralen.

We verkennen ook nog de dunne lijn tussen zelfverzekerd en arrogantie en bekijken de 3 top kwaliteiten en valkuilen van vrouwelijke en mannelijke leiders. Wedden dat je na deze keynote een stevig blik in de non-verbale spiegel zal nemen?

NON-VERBALE COMMUNICATIE TIJDENS ONLINE MEETINGS.

KIJK VERDER DAN DE MISINTERPRETATIES.

Het goed lezen van non-verbale communicatie is nu belangrijker dan ooit, of je nu vergadert met je collega’s, verkoopt of onderhandelt of een groep moet faciliteren. We doen het grotendeels online in deze tijd en het zal ook hybride blijven. Dagen zijn gevuld met online afspraken in programma’s als Teams, Zoom, Google Hangout, etc. Je houdt het vol en ondertussen merk je dat je moe wordt, dat er miscommunicatie ontstaat en dat het moeilijk is echt te begrijpen wat er nu echt bedoeld wordt.

Je ziet dat gesprekspartner wegkijkt, blijft lachen of de hele tijd zit te fronsen? Wat kan dat betekenen? Wil je leren hoe je kunt zien of de spanning oploopt of wanneer je even door moet vragen, of juist wat rust mag creëren, hoe je emoties kunt lezen en inkijk krijgt in hoe je nu echt kan aansluiten met je gesprekspartner? Tijdens deze online keynote komt het allemaal aan bod.

Getuigenissen:

“Dana heeft ons geleerd hoe we communicatie kunnen verbeteren door lichaamstaal beter te observeren en te begrijpen. Met haar interactieve en empathische aanpak boeit ze elke deelnemer direct en geeft ze zeer praktische tips voor zowel professionele als persoonlijke situaties. Dana’s aanbod is geschikt voor diverse doelgroepen, en ze is veelzijdig in haar presentatiestijl. Zeer deskundig en breed georiënteerd. Zeer aanbevolen en absoluut de moeite waard om te herhalen!”

 

Heidi Deleu

PREM GROUP

“Ik heb samengewerkt met Dana tijdens de jaarlijkse BE Conference van MPI België.

Het thema was ‘Back to Innovation’. Dana heeft speciaal voor dit thema een interactieve sessie ontworpen met als titel ‘Lichaamstaal bij Evenementen.’ Na de workshop verlieten enthousiaste deelnemers met een reeks praktische tips en trucs over hoe ze succesvoller en authentieker kunnen zijn in hun zakelijke activiteiten door een beter begrip en beheersing van hun lichaamstaal.

Gemmeke Dejongh

MPI Belgium

“Het was een boeiende en afwisselende dag, waarop we al vele goede reacties hebben gehad, bedankt voor jouw bijdrage hieraan! De deelnemers hadden na jouw keynote zeker nadien genoeg stof om over te praten en tijdens de lunch werd op een andere manier naar elkaar gekeken.

Ik zal de link naar het e-book doorsturen naar de aanwezigen. Bedankt voor alles.”

Joke Mulders

Club van de financiële directeuren

Boek Dana voor uw volgend event

FYSIEK OF ONLINE
Neem contact op
Share This