AANGENAAM,

 

Op 25-jarige leeftijd startte ik samen met mijn partner “Event Mosaic”. In de 13 jaar dat ik als zaakvoerster actief was, bedienden we met ons team meer dan 3.500 tevreden internationale klanten. Ik heb in eerste instantie al doende geleerd om te ondernemen, leiding te geven, effectiever te communiceren en te onderhandelen.

De weg van de events naar training en coaching, kwam door mijn interesse voor de non-verbale communicatie en emotionele intelligentie. Met mijn achtergrond was de link naar (team) coaching en training snel gelegd. Uit professioneel enthousiasme heb ik heel veel gecertificeerde opleidingen en bijgescholingen gevolgd.

Sedert 2014 ben ik oprichtster van Impact Academy. Regelmatig analyseer ik beelden voor gesproken en geschreven media op vlak van lichaamstaal. Mijn trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden gegeven vanuit de praktijk. Ik ben een pragmatische doener wat resulteert in interactieve trainingen met maximale praktijkuitwisseling samen met de deelnemers.

Mijn missie is om communicatie te verduidelijken voor jezelf en de ander zodat persoonlijke IMPACT groter wordt. We communiceren te weinig en hebben soms angst om te communiceren. We weten niet hoe we onze communicatie kracht bij te zetten of wat de ander ons non-verbaal onbewust vertelt. Ik help om gedreven professionals effectiever te leren communiceren met zichzelf en de ander. Ik help hen met hun online en offline non-verbale branding. Daarnaast laat Ik ze in de non-verbale spiegel kijken en  coach ik ze op weg naar meer IMPACT.

Mijn tools: lichaamstaal, coaching, geweldloze communicatie en neurowetenschap. Onlangs behaalde ik een master in de non-verbale strategie analyse in Nederland. Deze wetenschap verkondig ik internationaal.

Voor bedrijven                   Voor professionals

 

 

The world needs a communication update.

Dana Ketels – Zaakvoerder Impact Academy

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)