LEER EFFICIËNTER

COMMUNICEREN

BINNEN JE WERKVELD

Voor bedrijven bieden we diverse opleidingen en workshops aan. Al onze opleiding worden op maat gemaakt in overleg met de klant. We voorzien trainingen voor sales, it-consultants, onderhandelaars, HR, teams, leidinggevenden en winkelpersoneel.

Vraag een offerte aan of lees verder

IK HELP JOU:

Lichaamstaal en

mindset verbeteren 

Gedrag doorzien en

lichaamstaal lezen

Effectief – én met impact 

communiceren

1 OF MEERDAAGSE OFFLINE

OF ONLINE OPLEIDINGEN OP MAAT

 

Onze opleidingen ontrafelen de geheimen van non-verbale communicatie en gaan dieper in op de achtergrond ervan. Er komen verschillende non-verbale signalen en gelaatsuitdrukkingen aan bod. Hierdoor krijg je een beter inzicht in het gedrag en de behoeftes van jouw klanten en collega’s. Daarnaast creëren we bewustwording rond de eigen lichaamstaal om zo op een krachtige en authentieke manier jouw persoonlijkheid te uiten. Wat er voor zorgt dat jouw potentieel optimaliseert. Je leert daardoor jouw non-verbale en verbale communicatie aan elke situatie aan te passen. 

Vraag een opleidingsbrochure aan

 

WORKSHOPS &

TEAMBUILDING

Ontdekken leren en in je kracht staan.

Halve dagen en volledige dagformules (coronaproof):

 Interactieve lichaamstaal workshop

 Team Discovery workshop

 Team Dynamics workshop

 Andere formules op aanvraag

Vraag een workshopbrochure aan

Enkele maanden geleden was ik op zoek naar een interessante workshop voor de teambuildingdag van mijn afdeling.

Dana nam snel zelf contact met me op om haar aanbod af te stemmen op mijn specifieke wensen, wat ik heel positief vond. De workshop zelf was leerrijk en leuk gebracht (nadruk mocht van mij ook op ‘fun’ liggen) en Dana wist de interesse van mijn collega’s en mezelf de hele tijd bij zich te houden – niet gemakkelijk op een maandagochtend! Ook de reacties achteraf waren zeer positief.

Ellen Servrancxk
Campaign Manager DPG Media 

NON-VERBALE TEAMSCAN

 

Met de Non-Verbale Teamscan kan je snel een diepgaand inzicht krijgen in de kwaliteiten en uitdagingen van jouw team, zodat je jouw acties daar effectief en efficiënt op kan afstemmen.

De non-verbale teamscan is een geavanceerd nieuw instrument, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over interacties tussen personen met de non-verbale strategie analyse. Het geeft de interactie in teams op onbewust niveau weer.

Ook geeft dit instrument, op een dieper niveau dan bestaande methodieken, grip op het teamproces en op de manier waarop resultaten kunnen worden behaald.

Vraag een offerte aan.

 

IMPACT COACHING

 

Dat onze non-verbale invloed groter is dan onze verbale impact is algemeen geweten. Nochtans zijn we in ons dagelijks en professioneel leven minder bewust van hoe we de dingen zeggen en wat we uitstralen. We zijn meer gericht op de inhoud van onze boodschap.  Laat staan dat we bezig zijn met of onze branding wel overeenstemt met wat we non-verbaal uitstralen.  Ook als bedrijf is het belangrijk om de non-verbale branding mee te nemen en te linken aan de uitstraling, missie, visie en waarden van het bedrijf. 

We laten je als bedrijf of professional in de spiegel kijken en werken aan online en offline non-verbale uitstraling.   

Meer informatie 

 

PRESENTATIES

Of het nu gaat om een presentatie van 30 min of 90 min lang. Interactie hebben met jouw publiek en tegelijk ‘entertainment’ bieden aan jouw publiek zijn essentieel. Enkele topics uit het verleden zijn:

 Effectieven communiceren met                Wat vertelt het gezicht      lichaamstaal

 Krachtige lichaamstaal van leider            Wat is jouw non-verbale impact

 Sta sterk in jouw                                             Gastvrije lichaamstaal          communicatieschoenen

Vraag een offerte aan.

 

VRAAG ONZE INFOBROCHURES AAN

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)