GEZICHTEN DOORGRONDEN EN DOELGERICHT COMMUNICEREN

Tweedaagse opleiding

Lees de non-verbale gezichtslijnen en leer doelgerichter communiceren.

Kijk zelf in de non-verbale spiegel en voorspel gedragstendensen. Leer anticiperen en reageren op wat je ziet.

Volgende data: 18 en 29 mei 2021 – Gentbrugge

19 en 26 oktober 2021 – Antwerpen

Meer informatie

 

HOE KOM IK OVER OP BEELD OF OFFLINE?

Offline opleiding – 1 dag

Ben je nieuwsgierig naar hoe je over komt bij mensen? Wil je weten of de informatie die je uitzendt ook overeen komt met de uitstraling die je wil hebben? 

We gaan dieper in op de volgende categorieën: eerste indruk, uitstraling, lichaamstaal in spanning en ontspanning, natuurlijk jouw uitstraling, non-verbale invloed en informatie die je onbewust uitstraalt.

Theorie en oefeningen met medecursisten gaan hierbij hand in hand. Deze opleiding verloopt in groep en brengt al voor een groot stuk jouw non-verbale invloed in kaart. Wil je persoonlijk met mij aan de slag? Kies dan voor Impact Coaching.

Vraag meer informatie

 

LICHAAMSTAAL PROFESSIONAL 

6 maanden hybrid lichaamstaal leren

Online training met 5 intervisie momenten en mogelijkheid tot Q&A. 

Wekelijkse lessen. Leer waar en wanneer je wil vanop iPad, mobiele telefoon of desktop.

Krijg meer impact in en grip op de wereld om je heen. Leer lichaamstaal en krijg meer duidelijkheid. Groei naar een volgend level en communiceer effectiever.

Start 1 februari 2020

Meer informatie

 

LICHAAMSTAAL EN MINDSET

Offline opleiding – 1 dag

Meer kracht, zelfvertrouwen, energie en minder stress dankzij lichaamstaal en houding.

De opleiding bestaat voornamelijk uit veel oefeningen en een beetje theorie.

Vraag meer informatie

 

WAT VERTELT HET GEZICHT?

Offline opleiding – 1 dag

Leer lezen tussen de lijnen van emoties en microbewegingen.

Het gezicht geeft onbewust veel informatie en gedrag door. We analyseren eerst de gezichten van andere mensen en omgekeerd natuurlijk ook.

Deze interactieve opleiding bestaat uit theorie en oefeningen. Voor de opleiding start, krijg je al toegang tot de online modules die deze opleiding ondersteunen.  Zo kunnen we tijdens de opleiding onmiddellijk aan de slag met oefeningen.

Vraag meer informatie

 

LICHAAMSTAAL ESSENTIALS

Offline training – tweedaagse

We maken kennis met alle facetten van non-verbale communicatie. We gaan aan de slag met de grote lichaamstaal (armen, benen, lichaamstaalhoek, afstand, handen, posities) en alles wat nodig is om de basis te lezen. Minimaal 101 lichaamstaal signalen worden uitgediept en zullen we oefenen. Voor de opleiding start, krijg je al toegang tot de online modules die deze opleiding ondersteunen.

 

Vraag meer informatie

 

 

 

 

 

PROFESSIONEEL ONLINE BEELDBELLEN

Online opleiding met impact 

Leer effectiever en interactief communiceren.

Van voorbereiding tot online presenteren, connecteren en vergaderen met impact.

Via de non-verbale communicatie en de voorbereiding werken we aan een professionele en krachtige eerste indruk. De deelnemers leren niet alleen elkaars lichaamstaal lezen, maar ook de lichaamstaal die ze zelf uitstralen. Je zal leren hoe je positieve lichaamstaal uitzendt vanuit je gezicht, schouders en houding.

Je zal ook leren hoe je interactie en betrokken creeërt in een online meeting. Dit is een groot struikelblok voor veel bedrijven. Aan de hand van oefeningen en tips zullen je deelnemers meer betrokken zijn in een vergadering. Tijdens deze workshop gaan theorie, interactie en praktijkgerichte oefeningen hand in hand. Professioneel Online Beeldbellen hoeft niet saai te zijn.

Ga naar de Academy

 

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Neem contact op en of surf naar mijn online academy www.impactacademyonline.com

Klik op deze link

 

 

 

 

 

Ik heb de cursussen ‘Basis’ en ‘Master Lichaamstaal’ gevolgd bij mevr. Dana Ketels. Beide cursussen zijn een absolute aanrader, dit o.w.v. de inhoud maar ook door de aanpak van de lesgeefster. Zij hanteert verschillende werkvormen en weet die ad hoc aan te passen aan wat het publiek nodig heeft. Theoretische toelichtingen, rijk geïllustreerd met foto- en beeldmateriaal, worden afgewisseld met spelvorm en groepsoefeningen. Zij neemt in de Master-module de groep zelfs letterlijk mee de straat op om de aangeleerde vaardigheden af te toetsen in de praktijk. Hierdoor “vliegt de tijd” en blijven de cursisten steeds geboeid. Als directeur van een middelbare school kan ik de door haar gebruikte pedagogische methodes enkel aanprijzen.

Joris V.
Directeur

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)