COACHING MET

LOOPBAANCHEQUES

In het kader van werkbaar werk kunnen sommige coachingtrajecten gesubsideerd worden via loopbaancheques van de vdab.  Voor de eerste loopbaancheque betaal je slechts 40 euro voor 4 uur begeleiding met de loopbaancheques van de VDAB.  Dat is erg voordelig, want de waarde bedraagt 550 euro.  De Vlaamse overheid legt dus 510 euro bij.  Voor de tweede cheque betaal je 40 euro en heb je recht op 3 uur coaching.

Een IMPACT video coaching kan niet met loopbaancheques worden betaald.

 

De voorwaarden zijn in Vlaanderen of Brussel wonen, voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige aan de slag zijn en minimum zeven jaar als werknemer of zelfstandig gewerkt hebben.

De thema’s voor de loopbaancoaching bij mij in Bredene zijn werkbaar werk, relaties en communicatie in de werkcontext, kwaliteiten-reflectie, motieven-reflectie, leiderschap, groei en uitdaging, welke job past bij mij? en starten en groeien als ondernemer.

IMPACT Academy werkt samen met Loopbaan in Groei voor loopbaancoaching.

Meld je aan voor meer informatie.

 

  OP ZOEK NAAR   

  COACHING VOOR   

  JE BEDRIJF?   

Ontdek de mogelijkheden        

 

Voor de loopbaanbegeleiding zag ik door het bos de bomen niet meer. Ik voelde mij slecht op het werk, piekerde veel en begreep niet waarom mijn job mijn batterijen liet leeglopen. Dit maakte mij onzeker. Al na één sessie had ik zicht op mijn kwaliteiten en uitdagen. Na de eerste cheque had ik helder zicht de “Wie ben ik als werknemer vraag” en in welke omgeving ik het best kan functioneren. Ik zette de tweede cheque nog in om overtuigender te geraken van mijn competenties en om aan mijn communicatie uitdagingen te werken zodat ik tijdens mijn eerste sollicitatie gesprek als evenwaardige partij aan tafel kon zitten en een open gesprek met een potentiële werkgever kon hebben. Ik zou het vroeger nooit op deze manier aangepakt hebben. Ik had nog eventjes een crisismoment toen ik uiteindelijk twee jobs aangeboden kreeg. Na een gesprek met Dana waar we beide keuzes doorliepen en matchen met wat ik belangrijk vind, de info die we hadden over de organisatie, de waarden, werkomstandigheden, taken en talenten die ik ging kunnen inzetten, kon ik bewuster kiezen. Ik maakte een keuzes en werk ik nu al 4 weken. Ik voel mij rustiger, zelfverzekerd. Ik slaap beter en mijn man en kinderen hebben een andere vrouw/mama in huis.

Nathalie D – Gistel

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)