Lichaamstaalvoormeersucces

LICHAAMSTAAL VOOR MEER SUCCES EN IMPACT – EENDAAGSE – GENT
MASTERCLASS EERSTE INDRUK EN UITSTRALINGIk kan er niet bij zijn. Schrijf mij in voor volgende editie


Schrijf in voor de nieuwsbrief

Inhoud opleiding:

Lichaamstaal kan een contact maken of kraken.  Tijdens een ontmoeting zijn we vooral op zoek naar veiligheid en zelfvertrouwen.  Jouw lichaam zendt constant signalen uit.  We hebben een fractie van een seconde nodig om een indruk te hebben van iemand.  Dit gaat onbewust en toch kunnen we ervoor zorgen dat onze eerste indruk goed is, vertrouwen opwekt en toch nog klopt met wie we zijn.  

Tijdens deze masterclass leer je welke aspecten we kunnen beïnvloeden om bijvoorbeeld sneller te connecteren of te overtuigen en welke niet.  Je krijgt inzicht in jouw eigen impact en lichaamstaal en leert welke elementen ervoor zorgen dat de van contact naar impact gaat.

 

Voor wie:

Of je nu leidinggeeft, beter wil leren presenteren, mag gaan solliceren of tijdens het dagelijks leven en werk veel communiceert.  Deze opleiding is voor jou.  Impact en uitstraling is bijzonder belangrijk en kan een contact of verkoop maken of kraken.  

Jouw non-verbale communicatie zegt ook wat je onbewust niet wil zeggen en kan ervoor zorgen dat mensen onbewust verkeerde boodschappen uitsturen zodat anderen hen niet ten volle gaan vertrouwen. De woorden zijn vooral informatie. De lichaamstaal vertelt ofdat je zelfvertrouwen uitstraalt, je boodschap overtuigend kan brengen, of je geloofwaardig bent en of je nu echt aan het luisteren bent.   

Woorden hebben geen impact zonder positieve ondersteunende lichaamstaal.


KLIK ALS JE ER NIET BIJ KAN ZIJN MAAR TOCH OP DE HOOGTE WENST GEHOUDEN TE WORDEN OF KIES VOOR DE ONLINE CURSUS VERDER OP DE PAGINA

Masterclass: lichaamstaal voor meer succes & Impact:
Masterclass: Eerste indruk en uitstraling

4 april 2020
Idola Gent
€279
€ 179

ex BTW, KMOP mogelijk

  • Regio Gent
  • 7 lesuren
  • Lunch

Schrijf je in
279, ex 21% BTW zonder de KMO portefeuille
Meest gekozen

Upgrade met Online Cursus lichaamstaal voor meer Succes + Mindset & Branding modules

Kom naar de live dag, krijg de recording achteraf en krijg toegang vanaf 15 april tot de online curus Lichaamstaal voor meer succes met extra modules rond Branding en Mindset
€349
€ 279
exclusief 21% BTW

  • 1 masterclass in Gent op 4 april 2020
  • Lunch
  • Toegang tot 3-deling online cursus Lichaamstaal voor meer succes en impact vanaf 15 april 2020

Schrijf je in
PRIJS ZONDER KMOP = 349 EURO, ex BTW
Upgrade

Je kan er niet bij zijn of liever online op jouw eigen tempo volgen?

Online cursus: Lichaamstaal voor meer impact: 3 modules – Eerste Indruk – Jouw uitstraling – Mindset
€179
€ VOORVERKOOP ONLINE CURSUS AAN € 97 IPV 179 EURO
Slechts 100 tickets, lancering op 20 april 2020

  • 3 modules
  • Leerbeleving van meer dan 4 uur
  • Werkboek

IK CLAIM MIJN VOORVERKOOP TICKET NU
Slechts 100 voorverkoop tickets
ONLINE
Ik heb de cursussen Practitioner en Master Lichaamstaal gevolgd bij mevr. Dana Ketels. Beide cursussen zijn een absolute aanrader, dit o.w.v. de inhoud maar ook door de aanpak van de lesgeefster. Zij hanteert verschillende werkvormen en weet die ad hoc aan te passen aan wat het publiek nodig heeft. Theoretische toelichtingen, rijk geïllustreerd met foto- en beeldmateriaal, worden afgewisseld met spelvorm en groepsoefeningen. Er is voor beide cursusmodules een papieren cursus voorzien. De lesgeefster gebruikt deze om de theorie samen te vatten, maar weet de inhoud vlot aan te brengen zonder “droog” de cursus te volgen. Zij neemt in de Master-module de groep zelfs letterlijk mee de straat op om de aangeleerde vaardigheden af te toetsen in de praktijk. Hierdoor “vliegt de tijd” en blijven de cursisten steeds geboeid. Als directeur van een middelbare school kan ik de door haar gebruikte pedagogische methodes enkel aanprijzen.
Joris Verboven
Joris VerbovenDirecteur
Dana vanuit mijn kant en ik weet zeker dat iedereen er zo over denkt nogmaals top trainingtraject tot trainer en coach. Leuk gedaan en met de juiste energie en aandacht. Heel erg bedankt.
Resh R.
Resh R.Verkoper
Bedankt voor de geweldige vibe tijdens deze fantastisch opleiding en het eindeloze geduld!
Andreas DC
Andreas DCLean Business Developer
Previous
Next

nl_BENederlands (België)