GETUIGENISSEN DEELNEMERS VORIGE EDITIES:

De opleiding was waardevol voor een bemiddelaar doordat men via deze opleiding het onderscheid beter kan maken tussen wat emoties en gevoelens zijn en anderzijds de kenmerken die het type persoon uitmaakt van de mensen die aan het bemiddelen zijn. Zo kan men beter daarop inspelen of weet men wat men net wel of niet moet zeggen of vragen om deze persoon rustig in de bemiddeling te kunnen begeleiden, de mensen zich op hun gemak te laten voelen zodat de bemiddeling vlotter verloopt. De opleiding was ook eens iets anders dat de andere opleidingen die louter verbale communicatie betreft.

Deze opleiding was de niet verbale communicatie waar veel kan uit afgeleid worden en wat efficiënt is voor een bemiddelaar om als achtergrond te weten en te herkennen bij de mensen die aan tafel zitten om de bemiddeling meer kans te geven tot slagen. Daarenboven was de opleiding zeer intensief, niet minder dat twee volle dagen van 9.30 uur tot 17 uur met goed half uurtje pauze op de middag.

Katie Coppens

Bemiddelaar in burgelijke en handelszaken, Katie Coppens & Pardon Elena Advocatenkantoor

 

Voor mij was de opleiding een meerwaarde voor mijn praktijk als bemiddelaar nu van een bemiddelaar verwacht wordt om op het juiste moment de gepaste interventies te doen. Door heel snel de partijen aan tafel aan te voelen en objectief de microbewegingen te analyseren, kan ik veel sneller aanvoelen met welke interventies ik kan achterhalen wat de belangen van partijen zijn.

Tina Devlamynck

Advocaat-bemiddelaar , Advocatenkantoor Tina De Vlamynck

Ik volgde de tweedaagse vanuit mijn zoeken naar hoe ik me zorgvuldig kan afstemmen op anderen. De groep werd meegenomen in een boeiend verhaal. Het vergt enige oefening en jezelf regelmatig aansporen om telkens opnieuw goed te kijken naar wat er zich allemaal afspeelt aan “de overkant”. Maar waar ik me vooral van bewust geworden ben is hoe ik er zelf bijzit in een vergadering, een overleg of in de auto, conflicthandering als leidinggevende en hoe ik de spanning rond mijn mond opmerk en dus ook kan proberen die te verminderen of loslaten.

Spoiler alert: je kijkt nooit meer zomaar naar iemand J.

 

Veerle Decorte

Leidinggevende, De Kraamvogel

CONTACTEER ONS

 Of plan een gratis impactgesprek in via deze link.

 

Je kan bij ons terecht voor incompany training op maat online en offline, interactieve workshops, persoonlijke Impact coaching, sprekersvragen, 1 op 1 begeleiding of training, media en podcast vragen.

 

EEN GREEP UIT DE BEDRIJVEN DIE JE VOOR GINGEN:

 

Wij waren zeer tevreden over de opleiding van 6 november. Prima opbouw, en gebracht op een manier die ons kon boeien. Wij kijken al uit naar een vervolgopleiding om een aantal facetten dieper te kunnen uitspitten. Bravo Dana !

Pierre De Wilde
Lead Buyer Sourcing – Electrabel

Impact Academy geeft samen met Loopbaan in Groei de kans aan werknemers, ondernemers en leidinggevenden om hun communicatie krachtiger en effectiever te maken. Thema’s zoals leiderschap, werkbaar werk, work-life balans, heroriëntering als werknemer, relaties op de werkvloer en kwaliteiten reflectie, groeien of heroriënteren als ondernemer behoren tot het pakket. Dankzij subsidie van de Vlaamse overheid betaal je slechts 40 euro voor 4 uur begeleiding en 70 euro voor 8 uur begeleiding. Dit is van toepassing voor werknemers, zelfstandige of tijdelijke werklozen. De Vlaamse overheid legt 140 euro per uur bij. Je hebt één keer iedere zes jaar recht op deze begeleiding. Een must voor iedere professional.

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)