LEER EFFICIËNTER

MORE EFFICIENTLY

WITHIN YOUR WORKPLACE

Voor bedrijven bieden we diverse opleidingen en workshops aan. Al onze opleiding worden op maat gemaakt in overleg met de klant. We voorzien trainingen voor sales, it-consultants, onderhandelaars, HR, teams, leidinggevenden en winkelpersoneel.

Request a quotation or read more

I HELP YOU WITH:

To improve your

body language and mindset 

Gedrag doorzien en

lichaamstaal lezen

Communicating effectively 

and with impact

1 OR MULTI-DAY OFFLINE

OR CUSTOMISED ONLINE TRAINING

 

Onze opleidingen ontrafelen de geheimen van non-verbale communicatie en gaan dieper in op de achtergrond ervan. Er komen verschillende non-verbale signalen en gelaatsuitdrukkingen aan bod. Hierdoor krijg je een beter inzicht in het gedrag en de behoeftes van jouw klanten en collega’s. Daarnaast creëren we bewustwording rond de eigen lichaamstaal om zo op een krachtige en authentieke manier jouw persoonlijkheid te uiten. Wat er voor zorgt dat jouw potentieel optimaliseert. Je leert daardoor jouw non-verbale en verbale communicatie aan elke situatie aan te passen. 

Request a training brochure

 

WORKSHOPS &

TEAMBUILDING

Discover learning and standing in your power.

Halve dagen en volledige dagformules (coronaproof):

 Interactieve lichaamstaal workshop

 Team Discovery workshop

 Team Dynamics workshop

 Other formulas on request.

Request a workshop brochure

A few months ago I was looking for an interesting workshop for my department's teambuilding day.

Dana nam snel zelf contact met me op om haar aanbod af te stemmen op mijn specifieke wensen, wat ik heel positief vond. De workshop zelf was leerrijk en leuk gebracht (nadruk mocht van mij ook op ‘fun’ liggen) en Dana wist de interesse van mijn collega’s en mezelf de hele tijd bij zich te houden – niet gemakkelijk op een maandagochtend! Ook de reacties achteraf waren zeer positief.

Ellen Servrancxk
Campaign Manager DPG Media 

NONVERBAL TEAMSCAN

 

Met de Non-Verbale Teamscan kan je snel een diepgaand inzicht krijgen in de kwaliteiten en uitdagingen van jouw team, zodat je jouw acties daar effectief en efficiënt op kan afstemmen.

De Teamnavigator is een geavanceerd nieuw instrument, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over interacties tussen personen met de non-verbale strategie analyse (INSA methodiek). Het geeft de interactie in teams op onbewust niveau weer.

At a deeper level than existing methodologies, this instrument also gives a grip on the team process and the way in which results can be achieved.

Request a quotation. aan.

 

IMPACT COACHING

 

Dat onze non-verbale impact groter is dan onze verbale impact is algemeen geweten. Nochtans zijn we in ons dagelijks en professioneel leven minder bewust van hoe we de dingen zeggen en wat we uitstralen. We zijn meer gericht op de inhoud van onze boodschap.  Laat staan dat we bezig zijn met of onze branding wel overeenstemt met wat we non-verbaal uitstralen.  Ook als bedrijf is het belangrijk om de non-verbale branding mee te nemen en te linken aan de uitstraling, missie, visie en waarden van het bedrijf. 

As a company or professional we let you look in the mirror and we will work on an online and offline nonverbal look.   

More information 

 

PRESENTATIONS

Of het nu gaat om een presentatie van 30 min of 90 min lang. Interactie hebben met jouw publiek en tegelijk ‘entertainment’ bieden aan jouw publiek zijn essentieel. Some topics from the past:

 Effectieven communiceren met                Wat vertelt het gezicht      lichaamstaal

 Krachtige lichaamstaal van leider            What is your nonverbal impact

 Sta sterk in jouw                                             Gastvrije lichaamstaal          communicatieschoenen

Request a quotation.

 

REQUEST OUR INFORMATION LEAFLETS

CONTACT US

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

STAY INFORMED

Subscribe to our newsletter

en_GBEnglish (UK)