CONTACTEER ONS

Of plan een gratis impactgesprek in via deze link.

 

Je kan bij ons terecht voor incompany training op maat online en offline, interactieve workshops, persoonlijke Impact coaching, sprekersvragen, 1 op 1 begeleiding of training, media en podcast vragen.

 

EEN GREEP UIT DE BEDRIJVEN DIE JE VOOR GINGEN:

 

Wij waren zeer tevreden over de opleiding van 6 november. Prima opbouw, en gebracht op een manier die ons kon boeien. Wij kijken al uit naar een vervolgopleiding om een aantal facetten dieper te kunnen uitspitten. Bravo Dana !

Pierre De Wilde
Lead Buyer Sourcing – Electrabel

Impact Academy geeft samen met Loopbaan in Groei de kans aan werknemers, ondernemers en leidinggevenden om hun communicatie krachtiger en effectiever te maken. Thema’s zoals leiderschap, werkbaar werk, work-life balans, heroriëntering als werknemer, relaties op de werkvloer en kwaliteiten reflectie, groeien of heroriënteren als ondernemer behoren tot het pakket. Dankzij subsidie van de Vlaamse overheid betaal je slechts 40 euro voor 4 uur begeleiding en 70 euro voor 8 uur begeleiding. Dit is van toepassing voor werknemers, zelfstandige of tijdelijke werklozen. De Vlaamse overheid legt 140 euro per uur bij. Je hebt één keer iedere zes jaar recht op deze begeleiding. Een must voor iedere professional.

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)