CONTACTEER ONS

 Of plan voor een gratis impactgesprek in via deze link.

 

Je kan bij ons terecht voor incompany training op maat online en offline, interactieve workshops, persoonlijke Impact coaching, sprekersvragen, 1 op 1 begeleiding of training, media en podcast vragen.

 

 

Wij waren zeer tevreden over de opleiding van 6 november jl. Prima opbouw, en gebracht op een manier die ons kon boeien. Wij kijken al uit naar een vervolgopleiding om een aantal facetten dieper te kunnen uitspitten. Bravo Dana !

Pierre De Wilde – Lead Buyer Sourcing – Electrabel

Impact Academy helpt samen met Loopbaan in Groei om leidinggevenden, ondernemers en werknemers met krachtige en effectieve communicatie en duidelijkheid in hun loopbaan. Thema’s zoals leiderschap, werkbaar werk, work-life balans, heroriëntering als werknemer, relaties op de werkvloer en kwaliteiten reflectie, groeien of heroriënteren als ondernemer behoren tot het pakket. Via subsidie van de Vlaamse overheid betaal je 40 euro voor 4 uur begeleiding en 70 euro voor 8 euro begeleiding voor werkenende of tijdelijke werkloosheid werknemer of zelfstandigen.  De Vlaamse overheid legt  140 euro per uur bij.  Je hebt in keer in de zes jaar recht op deze begeleiding.  Een must voor iedere professional.

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief