SUMMERSCHOOL: EFFECTIEF COMMUNICEREN

Tweedaagse opleiding – Bredene aan Zee

Zelfinzicht, observeren, actief luisteren en constructiever communiceren. Groei verder op je pad en sta steviger in je communicatie kracht.

Data:  22 en 23 augustus 2022

TWEEDAAGSE: GEZICHTEN DOORGRONDEN EN EFFECTIEF COMMUNICEREN

Tweedaagse opleiding – Antwerpen

Lees de non-verbale gezichtslijnen en leer doelgerichter communiceren. Kijk zelf in de non-verbale spiegel en voorspel gedragstendensen. Leer anticiperen en reageren op wat je ziet.

Data: 19 en 26 oktober 2022 – Antwerpen

Voor mij was de opleiding een meerwaarde voor mijn praktijk als bemiddelaar. Van een bemiddelaar wordt verwacht om op het juiste moment de gepaste interventies te doen. Door snel de partijen aan te voelen en communicatie en gedrag voorspelbaar te maken, kan ik veel sneller aanvoelen met welke interventies ik kan achterhalen wat de belangen van partijen zijn. 

Tina Devlamynck

Advocaat-Bemiddelaar

1 DAG: HOE KOM IK OVER

1 dag opleiding – Bredene aan zee

Ben je nieuwsgierig naar hoe je over komt bij mensen? Wil je weten of de informatie die je uitzendt ook overeen komt met de uitstraling die je wil hebben? 

We gaan dieper in op de volgende categorieën: eerste indruk, uitstraling, lichaamstaal in spanning en ontspanning, natuurlijk jouw uitstraling, non-verbale invloed en informatie die je onbewust uitstraalt.

Theorie en oefeningen met medecursisten gaan hierbij hand in hand. Deze opleiding verloopt in groep en brengt al voor een groot stuk jouw non-verbale invloed in kaart. Wil je persoonlijk met mij aan de slag? Kies dan voor 1 van mijn impact trajecten.

Data: 2023 – Bredene aan ZEE

TWEEDAAGSE: LICHAAMSTAAL DOORGRONDEN EN EFFECTIEF COMMUNICEREN

Tweedaagse opleiding 

 We maken kennis met alle facetten van non-verbale communicatie. We gaan aan de slag met de grote lichaamstaal (armen, benen, lichaamstaalhoek, afstand, handen, posities) en alles wat nodig is om de basis te lezen. Minimaal 101 lichaamstaal signalen worden uitgediept en zullen we oefenen. Voor de opleiding start, krijg je al toegang tot de online modules die deze opleiding ondersteunen.

Data: 2023 – Bredene aan ZEE

Ik heb de cursussen ‘Basis’ en ‘Master Lichaamstaal doorgronden’ gevolgd bij mevr. Dana Ketels. Beide cursussen zijn een absolute aanrader, dit o.w.v. de inhoud maar ook door de aanpak van de lesgeefster. Zij hanteert verschillende werkvormen en weet die ad hoc aan te passen aan wat het publiek nodig heeft. Theoretische toelichtingen, rijk geïllustreerd met foto- en beeldmateriaal, worden afgewisseld met spelvorm en groepsoefeningen. Zij neemt in de Master-module de groep zelfs letterlijk mee de straat op om de aangeleerde vaardigheden af te toetsen in de praktijk. Hierdoor “vliegt de tijd” en blijven de cursisten steeds geboeid. Als directeur van een middelbare school kan ik de door haar gebruikte pedagogische methodes enkel aanprijzen.

Joris V

Directeur

CONTACT

+ 32 475 69 34 43

dana@impactacademy.be

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

nl_BENederlands (België)