Hallo Iedereen

 

Het boek van Patrick Bernhart over Tom Dumoulin is eindelijk verschenen en staat al in de bestsellerslijst en ik werkte mee aan het hoofdstuk de “Geest” van Tom.

Via deze link kan je een extract lezen van mijn non-verbale strategie analyse over de persoonlijkheid van Tom Dumoulin. We schreven onder meer dat hij van zijn leidinggevende duidelijk afspraken verwacht maar met dat er wel voldoende bewegingsruimte moet zijn voor eigen ervaringen, kennis en creativiteit. Een keurslijf gaat niet werken. De auteur schrijft dat laatste stukje uit de analyse wel zeer treffend en zijn gedrag verklaard. Voor alle duidelijk: ik volg het wielrennen niet, ik had de naam Tom Dumouling wel al eens ergens gehoord maar kende totaal zijn parcours niet. Ik analyseerde enkel zijn microbeweging aan de hand van videobeelden. Meer lezen… klik op de link. 

Een eigen analyse? Neem contact op.

Veel leesplezier!

 

 

Dana

 

nl_BENederlands (België)